Om FR

Om Forest River

Forest River är ett av de största och mest renommerade varumärkena inom Husvagn och Husbilar i Nordamerika. Exempelvis är Forester den vanligaste husbilen i klass C segmentet för uthyrning i USA då den är känd för sin hållbarhet och kvalité.

Forest River ligger i Elkhart, Indiana. Husbilarnas Mecka. En liten stad om 50000 invånare och här ligger samtliga renommerade märken inom husbil och husvagn i USA. Traditionen av att bygga Husbilar andas i hela staden och innovationen som krävs för att överleva i denna tuffa konkurrens har sporrat Forest River till att hela tiden bli lite bättre. Finesser som du får betala tiotusentals kronor extra i en Svensk husbil har Forest River i sin Standardutrustning. Titta gärna i utrustningsflikarna på produkterna och jämför med övriga produkter på marknaden.

I produktionen är lokalt väldigt viktigt, inte minst på grund av miljön. Stålet kommer närproducerat och väggar, tak och golv görs direkt i fabriken! Alla träatteraljer, såsom köksluckor etc. görs av lokala producenter som har lång tradition av att arbeta med trä och är väldigt måna om kvalité och sitt rykte.

Bli en del i Forest River familjen du också och semestra i världsklass!